KOG middagen

KOG middagen

KOG-reisje
Voor informatie of vervoer naar activiteiten van de KOG kunt u contact opnemen met Gerrie de Jong, tel.nr 0186-617385 op maandag voor 10.00 uur en na 17.00 uur of per mail

De activiteiten vinden plaats op 5 maart, 16 april en 28 mei is het reisje. Dit KOG-reisje gaat richting Leerdam, voor een bootreis en lunch.
Voor meer informatie zie de agenda.
Plaats: huiskamer van De Open Hof.
 
De KOG, stond voor Kontaktmiddag Oudere Gemeenteleden. Deze middagen zijn echter heel geschikt voor al onze gemeenteleden. Daarom zeggen we nu: KOG, Kontaktmiddag voor Onze Gemeenteleden.
Onze trouwe bezoekers zijn wel bekend met onze gevarieerde middagen, maar wat zou het fijn zijn als hier meer mensen van zouden genieten; ook niet-gemeenteleden zijn van harte welkom. Dus vraagt u eens een keer uw buurvrouw of buurman om mee te gaan.

U begrijpt iedereen is welkom. Het gaat vooral om het samenzijn en dingen met elkaar te delen. Zo hebben wij aandacht voor elkaar. Ook onze predikanten werken graag mee aan deze bijeenkomsten. Ze zijn om de beurt bij een middag aanwezig.

Onze Kerst- en Paasvieringen worden in de kerkzaal gevierd met een mooie muzikale omlijsting; het zijn altijd bijzondere en fijne bijeenkomsten.
 
Het seizoen sluiten we ieder jaar af met een reisje.

Voor de kosten van deze middagen, staat één van ons met een mandje bij de deur, waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doneren.
 
Houdt u ook het KerkmagaZIN en de weekbrief in de gaten. Hier kunt u meestal de actuele informatie vinden over het onderwerp van de eerstvolgende middag.
In de agenda op de website staat ook vermeld wanneer er een activiteit is.

Graag tot ziens op één van onze middagen.

Namens de gastvrouwen : Gerrie de Jong, Marry van Pelt, Letta Krau en Ineke de Haan.
 
terug