De Open Hof Oud-Beijerland

De Open Hof Oud-Beijerland
Welkom op de website van De Open Hof. Wij zijn een Protestantse Gemeente in Oud-Beijerland en staan middenin de samenleving. Op onze website vindt u meer informatie over ons en onze activiteiten.

Wij zijn een veelkleurige gemeente in Oud-Beijerland. Als Protestantse Gemeente te Oud-Beijerland, geven we op eigen, kleurrijke wijze inhoud aan onze missie
lees meer »
 
Actie Kerkbalans 2022

Actie Kerkbalans 2022
Op 15 januari start de landelijke Actie Kerkbalans 2022. Als kerkelijke gemeente krijgen we geen subsidie. Om te kunnen blijven bestaan hebben we, ook in De Open Hof, een financiële bijdrage nodig van onze leden. Zo kunnen we van waarde blijven voor onze leden en de samenleving. 
Veel mensen doen inmiddels mee via Kerkbalans Online. Zij ontvangen digitaal het verzoek om bij te dragen. De folder Actie Kerkbalans kunt u hier lezen.
lees meer »
 
Versoepelingen corona maatregelen, update 18 januari 2022

Versoepelingen corona maatregelen, update 18 januari 2022
Naar aanleiding van de persconferentie van 14 januari jl. is de PKN op 18 januari met een advies gekomen. De kerkenraad heeft besloten dit advies over te nemen. Concreet betekent dit voor De Open Hof het volgende:
  • Vanaf zondag 23 januari mogen de kerkdiensten fysiek worden bijgewoond door maximaal 50 bezoekers; het is belangrijk dat u zich hiervoor aanmeldt via het formulier op de website.
lees meer »
 
Huiskamer is open in het nieuwe jaar!

Huiskamer is open in het nieuwe jaar!
DE OPEN HOF HUISKAMERNIEUWS WEEK 4 2022
1.
Beste mensen, De Huiskamer is open voor inloop. Weet u welkom in de Huiskamer voor een gezellig praatje of een serieus gesprek. De inloop vindt plaats onder de huidige coronamaatregelen van het RIVM. De aankomende week treft u mij, ds. Lyonne Verschoor donderdagmorgen in de Huiskamer. U bent van harte welkom. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdagmorgen van 10.00–12.00 uur.
2. Wandelen in groepjes van 4 is weer toegestaan. Maandag- en vrijdagmorgen starten om 10.00 uur de wandelaars vanaf de Huiskamer. Aanmelden is niet nodig, je kan altijd meelopen. Dus wandelschoenen aan en wandelen maar!
 
Mooi bedrag voor het goede doel dankzij bloemenworkshops

Mooi bedrag voor het goede doel dankzij bloemenworkshops
Al vele jaren organiseert Hetty Verhorst een aantal keren per jaar bloemenworkshops, meestal rondom Pasen, de herfst en Kerst en soms nog eens een extra moment. Alle deelnemers betalen de materialen van het bloemstuk en een extra bedrag voor een goed doel. Tijdens de workshop geeft Hetty duidelijke instructies en helpt de deelnemers als ze er even niet meer uitkomen hoe verder te gaan.
lees meer »
 
Uitnodiging voor de basiscatechese

Uitnodiging voor de basiscatechese
Wij zouden het héél leuk vinden als jij dit seizoen basiscatechese wilt volgen in de Open Hof kerk. Dit zijn ontdekkingslessen over het christendom. Dit seizoen hebben we het over:
Wie is God?         Waar is God?     Wie is Jezus?         Wat deed Jezus?
       Waarom worden kinderen gedoopt?           
We spelen ook het spel Sirkelslag tegen jeugdgroepen in heel Nederland.  
Alle kinderen van groep 6, 7 en 8 mogen meedoen.

Hier lees je een hele leuke uitnodiging. 
lees meer »
 
Folder huiskamernieuws 2021-2022

Folder huiskamernieuws 2021-2022
In deze folder vindt u alle structurele en incidentele activiteiten die gepland staan in de huiskamer van De Open Hof. Voor actuele informatie adviseren wij u de weekbrief en de website te raadplegen. Zolang dit nog van toepassing is vinden alle activiteiten plaats onder de voorgeschreven corona-maatregelen van het RIVM en het gebruiksplan van De Open Hof.