De Open Hof Oud-Beijerland

De Open Hof Oud-Beijerland
Welkom op de website van De Open Hof. Wij zijn een Protestantse Gemeente in Oud-Beijerland en staan middenin de samenleving. Op onze website vindt u meer informatie over ons en onze activiteiten.

Wij zijn een veelkleurige gemeente in Oud-Beijerland. Als Protestantse Gemeente te Oud-Beijerland, geven we op eigen, kleurrijke wijze inhoud aan onze missie
lees meer »
 
Aanmelden voor de kerkdiensten

Aanmelden voor de kerkdiensten
Vanaf 1 juli mogen we met meer mensen de kerkdienst bijwonen op voorwaarde dat we ons houden aan de richtlijnen en regels van het RIVM en de overheid. Ook volgen we hierbij de richtlijnen van de PKN. De kerkenraad neemt op 7 juli een beslissing welk maximum aantal gemeenteleden ontvangen kunnen worden op zondagmorgen. 
Voor de komende diensten, vanaf 12 juli, kunt u zich aanmelden via het formulier op de website. Hier vindt u meer informatie en het aanmeldingsformulier.
 
Feestelijke overstapdienst op 5 juli

Feestelijke overstapdienst op 5 juli
Het was zondag 5 juli 2020 een feestelijke eredienst om meerdere redenen. Tien kinderen uit groep 8  maakten de overstap van de kinderkerk naar de tienerkerk. Bovendien konden we voor het eerst sinds 8 maart weer met meer mensen de dienst bijwonen en dus waren de families van de overstappers erbij, een grote groep tieners en de leiding van de kinderkerk en tienerkerk. Hier kunt u de foto's bekijken.
lees meer »
 
Weer naar de kerk

Weer naar de kerk
Weer naar de kerk? Wat kan, mag en moet.
25 juni 2020 - Versoepeling Corona maatregelen
Naar aanleiding van de versoepelingen van de Corona maatregelen die op 24 juni bekend zijn gemaakt, beraadt de kerkenraad zich op dit moment hoe we als De Open Hof hiermee omgaan en invulling aan geven v.w.b. de kerkdiensten. Dit zal pas ingaan op zondag 12 juli omdat we op 5 juli de overstapdienst hebben en die zit al vol. We hopen u hierover op korte termijn te kunnen informeren.
lees meer »
 
Huiskamer is weer open!

Huiskamer is weer open!
DE OPEN HOF
HUISKAMERNIEUWS WEEK 28
De afgelopen week zijn we weer open geweest, en we hebben weer een paar mooie ontmoetingen gehad. Zeker 50 bezoekers mochten we voorzien van koffie en thee. We gaan deze week met enthousiasme verder. De openingstijden zijn maandag, woensdag en vrijdagmorgen van 10.00 uur – 12.00 uur.
lees meer »
 
Update consequenties Coronavirus

Update consequenties Coronavirus
3 juni - Protocol PKN en gebruiksplan De Open Hof
De kerkenraad van De Open Hof heeft op 2 juni 2020 het gebruiksplan vastgesteld. Dit is nodig om kerkdiensten of andere kerkelijke bijeenkomsten te mogen houden in ons gebouw. Via deze link kunt u dit lezen. Dit gebruiksplan is opgesteld op basis van het Protocol van de PKN. Meer hierover kunt u hier lezen op de website van de PKN.
In de week na Pinksteren zijn de voorbereidingen getroffen om het gebouw Coronaproef te maken. 
lees meer »
 
VLOG met Verhalen van Hoop in tijden van Corona

VLOG met Verhalen van Hoop in tijden van Corona
De Open Hof is begonnen met een VLOG Verhalen van Hoop: put hoop uit de kracht, inzet en optimisme van leden van onze gemeente.
Er worden YouTube filmpjes gemaakt van ca 1 minuut.
Via onderstaande links kunt u ze beluisteren; regelmatig komen er nieuwe filmpjes bij.

VLOG van Gertjan en Nelleke van Dueren den Hollander: 
https://youtu.be/cGEtfdZS3Ds

VLOG van Letta Krau: https://youtu.be/8_cteAAEmio

VLOG van Meijndert Dekker: https://youtu.be/8IT59dyRm1I

VLOG van Jos Bodegom: https://youtu.be/uRF0HhgaSd8

VLOG van Robert Andewewg: https://youtu.be/vaKMvhdPHPo

VLOG met een lied van Erik en Mariette Wijma: https://youtu.be/yd4NEyksRSE

VLOG van Tamar Robbemond, hoop hebben is hoopvolle dingen doen : https://youtu.be/aq0fBSWhS78
lees meer »
 
Online expositie: Herdenken in de Hoeksche Waard

Online expositie: Herdenken in de Hoeksche Waard
De commissie Kunst in de Kerk had voor deze periode een expositie in de Omloop gepland rondom het thema “75 jaar bevrijding in de Hoeksche Waard”. In deze tentoonstelling zouden, door de commissie gemaakte foto’s van alle monumenten en gedenkplaatsen in en rond de Hoeksche Waardse dorpen, getoond worden. Ook zou er een kast in gericht worden met een grote, particuliere verzameling van herdenkingsitems.
Door het klikken op deze link kunt u de foto’s bekijken, zodat u toch een indruk van de tententoonstelling krijgt.