De Open Hof Oud-Beijerland

De Open Hof Oud-Beijerland
Welkom op de website van De Open Hof. Wij zijn een Protestantse Gemeente in Oud-Beijerland en staan middenin de samenleving. Op onze website vindt u meer informatie over ons en onze activiteiten.

Wij zijn een veelkleurige gemeente in Oud-Beijerland. Als Protestantse Gemeente te Oud-Beijerland, geven we op eigen, kleurrijke wijze inhoud aan onze missie
lees meer »
 
Afscheid ds. Gertjan en Karin Robbemond

Afscheid ds. Gertjan en Karin Robbemond
Op zondag 15 juni kondigde ds. Gertjan Robbemond aan dat hij het op hem uitgebrachte beroep van de Gereformeerde Kerk in Woerden heeft aangenomen.
De afscheidsdienst zal plaatsvinden op zondag 8 september a.s. om 10.00 uur. Aansluitend is er een informeel samenzijn waar gelegenheid is om afscheid te nemen. De officiele uitnodiging kunt u hier lezen.
lees meer »
 
Uitzwaaidienst World Servants

Nienke ontbreekt helaas op de foto
Uitzwaaidienst World Servants
Zondag 7 juli hebben we de World Servants uitgezwaaid: Anne Mae, Noëlle, Nienke, Farah, Frank en Gertjan. (Nienke was afwezig vanwege vakantie). Bekijk hier de foto's.
lees meer »
 
Vertrekken en thuiskomen Vertrekken en thuiskomen
In de zomermaanden juli en augustus wijken we af van het rooster en zoeken we onze weg door de Bijbel aan de hand van het thema: vertrekken en thuiskomen.
 
lees meer »
 
Huiskamer De Open Hof

Huiskamer De Open Hof

WOENSDAG 21 AUGUSTUS
JAARLIJKSE BARBECUE
PAMEIJER MET DE OPEN HOF
INLOOP VANAF 16.00        
BBQ 17.00 UUR  

lees meer »
 
Overstapdienst

Overstapdienst
Zondag 23 juni maakten drie jongeren de overstap van de kinderkerk naar de tienerdienst. Het thema van de dienst was: "Ik ga op reis en neem mee". De foto's zijn hier te zien.
 
 
Baanbrekers overhandigen cheque

Baanbrekers overhandigen cheque
Tijdens de Pinksterdienst overhandigden de Baanbrekers een symbolische cheque aan John Ceesay  en Jorinde Bijl voor hun Stichting Education gives hope in Sierra Leone.
Zij hadden dit geld opgehaald door zich te laten sponsoren voor de Actie Zipp your Lip. De baanbrekers hebben 24 uur lang niets gegeten en alleen maar thee of water gedronken. De foto's kunt u hier bekijken.
 
1e Pinksterdag en belijdenis

1e Pinksterdag en belijdenis
Op zondag 9 juni, 1e Pinksterdag deden Patricia Barendregt en Tamar Robbemond belijdenis.
De foto's zijn hier te zien.
 
Musical Sara een groot succes

Musical Sara een groot succes
Musical Sara in De Open Hof was groot succes
De twee uitvoeringen van de Musical Sara in De Open Hof trokken een bomvolle kerkzaal. Het publiek was vol lof over de voorstelling van dit eeuwenoude verhaal over Sara, de vrouw van aartsvader Abraham. Maandenlang hadden gemeenteleden, variërend in de leeftijd van 7½ tot 72 jaar, geoefend op hun teksten, liederen, spel, presentatie enz. om het verhaal zo krachtig mogelijk neer te zetten. Daarnaast werden ook nog eens alle kostuums, decors en rekwisieten zelf gemaakt. Alle foto's zijn hier te zien.
De musical kan terug gekeken worden via
https://kerkdienstgemist.nl/media/1705830-Sara-de-musical
lees meer »
 
Afwijzing Nashville-verklaring

Afwijzing Nashville-verklaring
De Open Hof wil een duidelijk signaal afgeven dat ze de omstreden Nashville-verklaring afwijst. Om dit naar buiten toe duidelijk zichtbaar te laten zijn is in de eerste week van januari de Regenboogvlag in de vlaggenmast bij De Open Hof gehesen als teken dat in deze kerk iedereen gelijk is ongeacht geaardheid of seksuele identiteit. Tijdens de eredienst van zondag 13 januari is hier nadrukkelijk bij stil gestaan. De Open Hof heet niet voor niets een Open Hof. Iedereen is hier meer dan welkom als kind van God, op zondag en alle dagen van de week.