Webwinkel Webwinkel
Ook binnen onze kerk hebben we (en krijgen we) te maken met de vernieuwingen van deze tijd. SKG is een financiële instelling waarbij veel kerken in Nederland zijn aangesloten. Wij gebruiken als Protestantse Kerk het product SKG Collect.

Met behulp van SKG Collect kunt u via Internet financiële handelingen verrichten ten bate van onze gemeente. Wij hebben als gemeente besloten hieraan mee te doen. De voordelen bestaan o.a. uit de aantoonbare fiscale aftrekmogelijkheden voor u en jou als gemeentelid (bij de belastingaangifte) en het gemak van betalen via internet.

Wat betekent het voor u?
Als u dit aanspreekt en u werkt regelmatig met internet dan kunt u hier inloggen op de site SKG Collect voor onze kerkgemeente, of door te klikken op onderstaand SKG Logo of het logo va de SKG op de homepage in de rechterkolom.

Wat kunt u er mee?
Met SKG Collect hebt u de mogelijkheid om betalingen te doen ten bate van onze gemeente.
We bieden u de mogelijkheid collectebonnen te bestellen en te betalen via SKG Collect. De betalingen worden afgehandeld met iDEAL, het voordeel voor u en ons is dat alle betalingen direct via uw en onze bank verwerkt worden. U hebt altijd een bankafschrift van uw betaling. Het digitale systeem kent naast het gebruik van de collecte bonnen diverse andere mogelijkheden.

Zo kunt u vanaf heden (anoniem) giften storten via IDEAL (internet bankieren). Het wordt voor anderen nooit zichtbaar. Middels de keuze "Gift/donatie algemeen" wijzen de uit te voeren stappen zich vanzelf. Via uw in te geven e-mailadres ontvangt u bevestiging van de gift. Van belang is wel dat u bij het veld "Opmerkingen" aangeeft of de anonieme gift bedoeld is voor de "diaconie" dan wel de "kerkvoogdij" of een ander specifiek doel (Open Hof).

Daarnaast is het mogelijk om op de mobiele telefoon aan app te downloaden vanuit de appstore t.w. de zogenoemde Kerkgeldapp.

Met behulp van deze kerkgeldapp is het ook mogelijk om de producten van SKG Collect te bestellen/te betalen. Het aanmelden geschiedt door middel van uw ledenregistratienummer wat ook vermeld staat in het adresvak van het jaarlijkse toezeggingsformulier.

Voor vragen kunt u terecht bij de heer Leo Brussaard.
terug