Huiskamernieuws

Huiskamernieuws

DE OPEN HOF HUISKAMERNIEUWS
WEEK 8

1.DE HUISKAMER is elke ochtend open van maandag t/m vrijdag van 9.30–12.00 uur. Maandagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Woensdag is de Huiskamer de hele dag open van 9.30–19.00 uur. Voelt u zich welkom om een kopje koffie of thee te drinken. De Huiskamer staat open voor gezellig samenzijn, een praatje, en om te zien naar elkaar.

2.RUMMIKUB Zin in een spelletje rummikub? Wie heeft er zin om op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur mee te doen met een spelletje rummikub? Het is fijn als er voor de huidige dames versterking komt! Leuk als je je wilt aanmelden. Je kunt gewoon komen, ingang aan de Laningzijde, de koffie staat klaar! Info: Marjan van der Meij 06-24205045.

3. CREATIEVE ACTIVITEIT OP DE WOENSDAGMORGEN Iedere week is er gelegenheid uw creatieve talenten in te zetten met de materialen die voorhanden zijn. Dit kan variëren van klei, diverse schildertechnieken op canvas en veel verschillende creatieve materialen of voorwerpen. Vaak is er een voorbeeld gemaakt ter inspiratie. Thee en koffie is gratis. Tijd: 10.30-12.15 uur.

4. WOENSDAGMIDDAG 19 februari kunt u om 12.30 uur voor € 2,50 lunchen in de Huiskamer. Opgeven voor 11.30 uur. De lunch is deze keer groentesoep en broodmaaltijd. Het diner van deze week is winterhuspot uit de oven, hamlap, ui en tomaat. Uiteraard sluiten we dit af met een lekker toetje. Opgavelijst in de Huiskamer of via de mail: Tel. 612936.

5. DONDERDAGMORGEN Iedere donderdag is er gelegenheid voor mensen die om uiteenlopende redenen in Nederland verblijven en de taal nog niet voldoende beheersen, dit te oefenen onder het genot van een kopje koffie/thee tijdens een gezellig samenzijn. Een mooie gelegenheid om de achtergronden van verblijf en andere culturen en religies te leren kennen. Er is ook een taalvrijwilliger aanwezig om zo nodig te ondersteunen of te verduidelijken. Loop ook eens binnen. Nieuwe gezichten zijn van harte welkom! Ds. Lyonne Verschoor is iedere donderdag van 9.30-10.30 uur aanwezig in de Huiskamer. Als u iets wilt doorgeven, afgeven, bespreken of afspreken dan kunt u haar persoonlijk spreken door langs te komen in de Huiskamer. U kunt ook bellen naar de Huiskamer. Tel. nr. 612936 of 06-830 976 88.

6. IN BEDEKTE TERMEN Donderdag 20 februari een lezing over religieuze hoofdbedekking en kleding door ds. Lyonne Verschoor. Waarom dragen vrouwen een hoed naar de kerk? Wat drukt een hoofddoek uit? Maar ook: wat roept kleding die een religieuze uitdrukking is op in ons dagelijkse leven. Tijd 20.00 – 21.30 uur.

7. GEZOND NATUURWANDELEN op vrijdagmorgen Om 10.00 uur starten we met een uurtje wandelen met aansluitend gezellig wat drinken in de Huiskamer. Je kan altijd meedoen. Opgeven is niet nodig. Dus wandelschoenen aan en wandelen maar!

8. FILMHUIS De Open Hof Vrijdagavond 21 februari Zaal open 19.30 uur Aanvang film 20.00 uur Entree: € 5,- inclusief consumptie. QUARTET In een huis voor gepensioneerde musici wordt het jaarlijkse concert voorbereid ter ere van wijlen Guiseppe Verdi's verjaardag, de beroemde Italiaanse componist. De komst van Jean (Maggie Smith), ex-vrouw van één van de bewoners, zorgt voor een hoop opschudding. Jean gedraagt zich als een echte diva, maar ze weigert mee te zingen. Toch zal de voorstelling door moeten gaan..... Wij hopen u dan te ontmoeten. FilmTeam De Open Hof

terug