Huiskamer is open!

Huiskamer is open!

De Open Hof Huiskamernieuws Week 40
1.Beste mensen, De Huiskamer is open voor inloop. Weet u welkom in de Huiskamer voor een gezellig praatje of een serieus gesprek. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdagmorgen van 10.00–12.00 uur.
2. Maandagmorgenwandeling Maandagmorgen is er om 10.00 uur een groep wandelaars. Na een uurtje wandelen, samen een kopje koffie/thee drinken en wat napraten in de Huiskamer.
3. KOG-Middag Dinsdag 4 oktober bent u van harte uitgenodigd bij de ontmoetingsmiddag. 14.00 Uur inloop. Ds. Lyonne Verschoor neemt ons mee in haar reis die ze heeft gemaakt naar IJsland.
4. Woensdag 5 oktober zijn we de hele dag open. We gaan we om 12.30 uur met elkaar lunchen: Pita gyros met tzatziki. Kosten: € 3,50. ‘s Middags wordt er gekookt: Chili con carne, een toetje na. Kosten € 5,-. Opgeven vóór 15.00 uur. We gaan 17.30 uur aan tafel. Van harte welkom! 5. Donderdagmorgen treft u ds. Frits Renes in de Huiskamer.
6. Gezond natuurwandelen vrijdagmorgen. Om 10.00 uur starten we met een uurtje wandelen met aansluitend gezellig wat drinken in de Huiskamer. Je kan altijd meedoen. Opgeven is niet nodig. Dus wandelschoenen aan en wandelen maar!
7. FILMAVOND Boy Erased Vrijdagavond 7 oktober is er een Filmavond. Tijd: 19.00 uur. We kijken naar Boy Erased, een film uit 2018 met o.a. Lucas Hedges, Nicole Kidman en Russell Crowe. Jared is de zoon van een pastor en afkomstig uit een Amerikaans dorpje. Hij twijfelt over zijn seksuele gevoelens en zijn ouders sturen hem naar een therapeut om daarvan genezen te worden. Entree en een consumptie is € 5,-. Na afloop van de film is er gelegenheid om samen na te praten.
8. Zondag 8 oktober zondagse Lunch! 12.00 uur met elkaar wat drinken, daarna de bekende 4-gangen lunch van onze koks. Kosten: € 7,50. Aanmelden in de Huiskamer of via de mail: huiskamer@deopenhofoudbeijerland.nl
9. Dinsdagmiddag 11 oktober Alzheimer Trefpunt van 13.30–15.30 uur. Kwaliteit van leven bij volwassenen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. U hoeft zich vooraf niet meer aan te melden. 10. Donderdag 13 oktober bloemschikken. Dit is een kleine workshop. Kosten € 12,00. Aanmelden in de Huiskamer of via huiskamer@deopenhofoudbeijerland.nl.

10. Donderdag 13 oktober bloemschikken. Dit is een kleine workshop. Kosten € 12,00. Aanmelden in de Huiskamer of via huiskamer@deopenhofoudbeijerland.nl.
terug