Huiskamer is open!

Huiskamer is open!
DE OPEN HOF HUISKAMERNIEUWS WEEK 42
1. Beste mensen, De Huiskamer is open voor inloop. Weet u welkom in de Huiskamer voor een gezellig praatje of een serieus gesprek. De openingstijden op werkdagen zijn van 10.00–12.00 uur.
2. Woensdag 20 oktober zijn we de hele dag open en gaan we om 12.30 uur lunchen; broodje saté met kroepoek van Martijn; € 3,50. ‘s Middags wordt er gekookt: hutspot uit de oven en tartaar; toetje na. Opgeven vóór 15.00 uur. We gaan 17.30 uur aan tafel; € 5,-. Van harte welkom!
3. Donderdagmorgen 21 oktober treft u mij ds. Marjo den Bakker in de Huiskamer.
4. Gezond natuurwandelen op vrijdagmorgen. Om 10.00 uur starten we met een uurtje wandelen met aansluitend gezellig wat drinken in de Huiskamer. Je kan altijd meedoen. Opgeven is niet nodig. Dus wandelschoenen aan en wandelen maar!
5. STIJLDANSEN doet u mee? De komende stijldansavonden staan gepland op 22 oktober en 5 november. Voor mensen die nog nooit eerder hebben gedanst, voor wie niet meer weet hoe het ging of voor wie juist ervaren is. De avonden vinden niet wekelijks plaats, maar in een blok van zeven lessen per half jaar, eens in de twee tot drie weken. Vanaf 20.00 uur beginners (deze kunnen blijven bij de gevorderden) en vanaf 20.30-21.45 uur gevorderden. U bent welkom via de zij-ingang van de Open Hof. De eerste keer kan men gratis meedoen. Aanmelden kan ook zonder danspartner, dan wordt er gezocht naar een geschikte danspartner. Info en aanmelding (graag vooraf, ook i.v.m. de corona maatregelen) bij Arianne Vermeulen, 613230, arianne@marsenaar.com.
6. ‘Beij ons aan Tafel’; 3-gangen maaltijd. Wilt u aanschuiven; 29 oktober zijn we er! Aanmelden in de Huiskamer of via de mail: huiskamer@deopenhofoudbeijerland.nl
7. Bloemworkshop (klein) 4 november is vol Wilt u mee doen; donderdag 2 december is de volgende keer. Aanmelden in de Huiskamer of via de mail: huiskamer@deopenhofoudbeijerland.nl
8. KOG dinsdagmiddag 9 november Welkom bij de KOG. Dat betekent van oorsprong Kontakt Oudere Gemeenteleden. Zijn dan alleen ouderen welkom? Nee hoor. Geldt het welkom dan alleen voor gemeenteleden? Ook niet. Het gaat om de informele ontmoeting met elkaar. Soms is er een onderwerp dat door een spreker wordt ingeleid. De volgende KOG-middag is op dinsdag 9 november. Inloop vanaf 14.00 uur; programma: 14.30-16.30 uur.
9. Huiskameravond 11 november De Open Hof organiseert samen met het Alzheimertrefpunt een voorlichtingsavond, over hoe we een dementie vriendelijke Hoeksche Waard kunnen realiseren. Aanvang 20.00 uur.
10. Planten en stekjes ruil middag woensdag 24 november van 14.00 tot 16.00 hebben wij in de Huiskamer van De Open Hof een planten en stekjes ruil middag. Dus hebt u kamerplanten waarvan u denkt die ben ik nu wel zat, gooi hem niet weg want misschien wordt een andere er wel heel blij van. Ook als ze iets meer aandacht nodig hebben dan is daar misschien wel iemand voor. Bent u wel handig met planten en kunt u ze stekken, dit mag ook. Dan kan een ander daar weer zijn huis mee opfleuren.
terug