Stichting De Overbrugging

Stichting De Overbrugging
De verschillen van inzicht rond het bekostigen van de verleende zorg zijn helaas nog niet geheel opgelost. Wel heeft De Overbrugging zijn draai gevonden in de oude Thomaskerk dat nu de naam Thomascentrum draagt.
Dit functioneert nu als een centrum van waaruit de stichting - en ook andere stichtingen - hun activiteiten organiseren. O.a. spreekuur voor de maatschappelijk werkende en voor pastorale zorg, Stay clean avonden, deeltijdbehandeling in samenwerking met andere regionale organisaties zoals Stichting De Hoop, het verzorgen van weerbaarheidtrainingen, het hebben van dagbestedingen. In deze locatie wonen enkele jongeren zelfstandig, met een lichte vorm van begeleiding. Zij hopen dat het gebouw voor de mensen in de omgeving een echt inloophuis wordt  en dat het uitgroeit tot een soort van “goodwill centrum” zoals deze vroeger werden opgezet door majoor Bosschart. 
De 2e handswinkel is een begrip geworden in de Oud-Beijerlandse samenleving. Graag willen zij de mensen van De Open Hof  bedanken voor hun niet aflatende steun. Mede door die inzet mocht Stichting De Overbrugging uitgroeien tot een professionele instelling die voor veel jongeren echt tot Zegen en steun mag zijn. Uw hulp en bijdrage wordt zeer opprijs gesteld. Voor meer informatie: www.deoverbrugging.org
terug