zaterdag 6 juli 2024

Vier je verjaardag in de kerk

Datum: 
 zaterdag 6 juli 2024
Tijdstip: 
 14.30 uur  - 16.30 uur
Locatie: 
 Huiskamer De Open Hof

In de visie en missie van De Open Hof staat dat we verbonden willen zijn met onze gemeenteleden op bijzondere momenten in hun leven. En daar horen zeker de verjaardagen bij van gemeenteleden die 85+ zijn! Volgens Psalm 90 de leeftijd van de allersterksten.
Daarom introduceren we een nieuwe activiteit:

VIER JE VERJAARDAG IN DE KERK!

Op deze bijeenkomsten zetten we gemeenteleden die 85 jaar of ouder zijn geworden, feestelijk in het zonnetje. Gemeenteleden die in het kwartaal ervoor jarig zijn geweest ontvangen hiervoor persoonlijk een uitnodiging. Bovendien mogen ze ook iemand meenemen.
Het Vier-je-verjaardag-in-de-kerk-team verzorgt een feestelijke middag in de huiskamer met een aangeklede koffie & thee en een hapje & drankje. Kortom, een gezellige en smakelijke ontmoetingsmiddag met elkaar.
De verjaardagsvieringen zijn elke eerste zaterdag van het nieuwe kwartaal voor de jarigen van het kwartaal ervoor. Op zaterdagmiddag van 14.30-16.30 uur in de Huiskamer. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Jolanda Griesdoorn, kerkelijk werker zal aanwezig zijn..

Het Vier-je-verjaardag-in-de-kerk-team, Marianne Apeldoorn, Dianne van den Berg, Letta Krau, Nel van der Sluijs en Ina in ’t Veld.

terug