Verhuur

Verhuur
Voor zover niet in gebruik voor eigen kerkelijke activiteiten zijn de zalen inclusief de kerkzaal beschikbaar voor verhuur. Voorrang hebben de kerkelijke activiteiten mits ze ruim van tevoren zijn gereserveerd bij de koster.
De Open Hof beschikt over vier vergaderzalen van verschillende grootte die zich uitstekend lenen om in te vergaderen. De kleinste zaal is geschikt tot 8 en de grootste tot 25 personen.
Voor bijeenkomsten van grote omvang is de kerkzaal beschikbaar. Deze heeft een verplaatsbaar laag podium en kan binnen bepaalde kaders geheel worden ingericht naar de specifieke wensen en behoeften van de klant.
De moderne kerkzaal met een oppervlakte van ruim 470 m2 heeft uitstekende akoestische eigenschappen. Ze is zeer geschikt voor een concert en biedt plaats aan maximaal 450 personen en is voorzien van twee ruim bemeten in-/uitgangen. De zaal is uitgerust met losse stoelen en het liturgisch centrum is verrolbaar waardoor een flexibele opstelling kan worden gemaakt naar de wensen van de klant. De zaal heeft een moderne geluids- een beeldinstallatie met een beamer en groot beamerscherm. De opnamen kunnen direct op het internet worden geplaatst.
Voorts staat er een Leeflang orgel met 17 registers verdeeld over 2 klavieren en een vrij pedaal. Ook is er een vleugel aanwezig.
Rondom twee zijden van de kerkzaal bevindt zich een ruime omloop met twee directe ruime toegangen tot de kerkzaal. De omloop geeft ook directe toegang tot de vier vergaderzalen. In de omloop kunnen deelnemers aan de vergadering, bijeenkomst of het publiek bij een concert worden ontvangen en een kopje koffie of thee nuttigen. De omloop is ook bedoeld om tijdens een pauze deelnemers te laten verpozen onder het genot van een consumptie.
Voor de mogelijkheid van huur van de zalen kunt u zich richten tot de koster, de heer Arie Maaswinkel.
Neem hier alvast een kijkje in de diverse ruimtes.
terug