Wie gelooft gaat voor groen met Kees Posthumus

Wie gelooft gaat voor groen met Kees Posthumus
Wie gelooft gaat voor groen met Kees Posthumus
De werkgroep Duurzaamheid organiseerde op 3 november 2022 een korte workshop van anderhalf uur met Kees Posthumus. Dit n.a.v. het recent uitgekomen boek van hem, getiteld ‘Geloof en een hoop zonnepanelen’.
Kort samengevat gaat het makkelijk leesbaar boekje erover dat veel kerken en kerkleden op zoek zijn naar een meer duurzame manier van leven. De weg naar een duurzame wereld vraagt om een lange adem, om geloof en hoop, theologie, inspiratie en om navolgbare voorbeelden. In dit boekje vind je het allemaal. In de vorm van reportages en interviews, recepten en verhalen, gebeden en praktische tips. Het boekje stimuleert om niet alleen je eigen leven, maar ook je kerk te verduurzamen.
De werkgroep Duurzaamheid heeft Kees uitgenodigd voor het houden van een workshop. Kees Posthumus is verhalenverteller, theatermaker en kerkjournalist en organiseert workshop en voorstellingen.
Kees heeft deze avond een aantal scheppingsverhalen verteld en heeft samen met de aanwezigen ‘Soep van Tante Carmen’ gekookt en hij ging in gesprek over geloof en duurzaamheid. Enkele foto's zijn hier te zien. 
terug