Thema-avond Duurzaamheid “Wie gelooft, gaat voor groen”

Thema-avond Duurzaamheid “Wie gelooft, gaat voor groen”
De werkgroep Duurzaamheid organiseert op donderdagavond 3 november 2022 in De Open Hof - aanvang 19.45 uur - een korte workshop van anderhalf uur met Kees Posthumus. Dit n.a.v. het recent uitgekomen boek van hem, getiteld “GELOOF en een hoop zonnepanelen”. 
 
Kort samengevat gaat het makkelijk leesbaar boekje er over dat veel kerken en kerkleden op zoek zijn naar een meer duurzame manier van leven. De weg naar een duurzame wereld vraagt om lange adem, om geloof en hoop, theologie, inspiratie en om navolgbare voorbeelden. In dit boek vind je het allemaal. In de vorm van reportages en interviews, recepten en verhalen, gebeden en praktische tips. Het boekje stimuleert om niet alleen je eigen leven, maar ook je kerk te verduurzamen.
 
De werkgroep duurzaamheid heeft Kees uitgenodigd voor het houden van een workshop. Kees Posthumus is verhalenverteller, theatermaker en kerkjournalist en organiseert workshops en voorstellingen. Voor meer informatie zie www.keesposthumus.nl
 
Kees vertelt deze avond een aantal scheppingsverhalen, gaat samen met ons ‘Soep van Tante Carmen’ koken en gaat met ons in gesprek over geloof en duurzaamheid.
 
U wordt van harte uitgenodigd voor deelname aan deze workshop. Wel graag vooraf aanmelden. Er zijn een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Bij overschrijving van het aantal deelnemers komt er nog een tweede workshop. Graag aanmelden via mail@peterc.nl of een telefoontje naar 06-51936138.
 
terug