Mooi bedrag voor het goede doel dankzij bloemenworkshops

Mooi bedrag voor het goede doel dankzij bloemenworkshops
Al vele jaren organiseert Hetty Verhorst een aantal keren per jaar bloemenworkshops, meestal rondom Pasen, de herfst en Kerst en soms nog eens een extra moment. Alle deelnemers betalen de materialen van het bloemstuk en een extra bedrag voor een goed doel. Tijdens de workshop geeft Hetty duidelijke instructies en helpt de deelnemers als ze er even niet meer uitkomen hoe verder te gaan. Op 19 december vond de kerstworkshop plaats in de kerkzaal zodat er voldoende ruimte was om afstand te bewaren ten opzichte van elkaar. Vanwege Corona konden in 2021 niet alle workshops doorgaan en daardoor is het totale bedrag aanmerkelijk lager dan andere jaren. Maar uiteindelijk kon er toch een prachtig bedrag van € 525,-- worden overgemaakt aan Stichting Droomdag.
Deze stichting geeft droomdagen aan gezinnen met een ouder die oncologisch en/of levensbedreigend ziek is en waar het jongste kind onder de 16 jaar is. Op deze dag creëren zij een blijvende herinnering van onschatbare waarde. Op deze bijzondere dag krijgt een gezin de kans om alle zorgen even te vergeten en van elkaar te genieten. Een dag vol verrassingen, volledig gericht op de wensen en dromen van het gezin. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn, zelfs als één van hun ouders ernstig ziek is. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de fysieke mogelijkheden van de zieke ouder. Een vrijwilliger begeleidt de droomdag en legt alle verrassingen vast in beeld en geluid. Waar de dag van morgen onzeker is, is het cadeau van een onbezorgde dag genieten met het volledige gezin een blijvende herinnering.
Het bedrag is inmiddels overgemaakt en de volgende dag ontvingen we al een mooie bedankbrief die u hier kunt lezen. Ook kunt u hier een mooi filmpje zien Meer informatie kunt u lezen op de website https://www.droomdag.nl
 
terug