Keuze uit twee gratis adventskalender

Keuze uit twee gratis adventskalender
Er is een keus uit twee Adventskalenders:
De Petrus-adventskalender passend bij het jaarthema 'Aan tafel' en de adventskalender van het NBG 'Het wordt licht'.
De Petrus-adventskalender biedt dit jaar overdenkingen, gebeden, liederen en gespreksvragen bij het jaarthema ‘Aan tafel!’. Bestel de kalender nu hier gratis!
Wil je bewust toeleven naar Kerst? Ook dit jaar biedt Petrus voor de adventsperiode een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om in aanloop naar Kerst elke dag even stil te staan. Voor elke dag is een korte overdenking beschikbaar, aangevuld met korte (gespreks)vragen, liederen, gebeden en citaten.
Plek voor iedereen
Met het thema ‘Aan tafel - plek voor iedereen’ sluit de kalender aan bij het jaarthema 2022-2023: ‘Aan tafel!’. De focus ligt op bijbelgedeelten die laten zien hoe God ons in de Bijbel door maaltijden nabij komt - uitmondend in de ultieme nabijheid van Gods menswording met Kerst. In zijn nabijheid mag je je gezien en geborgen weten, aan zijn tafel is plek voor iedereen.
Vraag nu hier een gratis exemplaar aan van de adventskalender 2022!

De adventskalender van het NBG 'Het wordt licht'. Jezus is het Licht van de wereld ook in deze moeilijke tijd. Daarom is de meest krachtige boodschap van kerst dat het Licht alles overwint! Met deze unieke adventskalender leef je bewust toe naar kerst. Elke dag lees je een Bijbeltekst met een korte uitleg. De prachtige natuurfoto’s passen helemaal bij de tekst van de dag. Zet de kalender op een mooie plek in je huis. Bestel de kalender nu hier gratis!


 
terug