Dubbele expositie in de Omloop

Dubbele expositie in de Omloop
Dubbele expositie in De Open Hof van Pameijer en ‘de Willem’
In de Omloop van De Open Hof zijn er regelmatig exposities. Op dit moment is er een dubbele expositie van enerzijds Pameijer Inloop en anderzijds van de kunstklas van CSG Willem van Oranje.
Pameijer Inloop
De werken van van Pameijer Inloop zijn tot stand gekomen tijdens de creatieve workshops die in De Open Hof worden gegeven. In januari 2019 is Pameijer Inloop op de woensdagochtend gestart met creatieve activiteiten. Iedereen kan daar, tegen een kleine vergoeding, bij aansluiten en meedoen.
Pameijer Inloop is in samenwerking met De Open Hof tot stand gekomen en is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek, een praatje, wat gezelligheid of een activiteit, uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee. Tijdens deze bijeenkomsten bestaat ook de mogelijkheid om een spel te doen met elkaar, samen muziek te maken of aan te sluiten bij een creatieve activiteit.
De creatieve workshops worden op de woensdagen gegeven door Mirjam van den Bos van Pameijer Inloop van 10.30 uur – 12.15 uur in De Open Hof.
Pameijer Inloop is iedere woensdag van 09.30 uur tot 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom; er is ook een mogelijkheid om gezellig samen te lunchen of ’s avonds een warme maaltijd te gebruiken. De bijdrage voor de lunch is € 2,50 en voor de warme maaltijd € 5,--. Voor de lunch en warme maaltijd graag van tevoren aanmelden per mail of tel. 0186 612936
Kunstklas CSG Willem van Oranje
Naast de expositie van Pameijer is er ook een expositie van de kunstklas van CSG Willem van Oranje.  De leerlingen hebben boomhutten gemaakt vanuit de gedachte dat materialen uit de natuur gecombineerd kunnen worden met materialen die gerecycled worden.
Nederland wordt steeds voller en ook daaraan is gedacht. De leerlingen maakten hun woningen en hutten een paar meter hoger dan gebruikelijk, zo ontstond de boomhut. Onderzoeken, ontwikkelen en ontwerpen was het uitgangspunt. De woningen zijn creatief, kleurrijk en vol grappige accenten.Het is zeker de moeite waard om ook deze kunstwerken te komen bekijken.
De expositie is te zien in de omloop van De Open Hof,  W. van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland op maandag t/m vrijdag van 09:30-11.30 uur en op maandagmiddag 14:30-16.30 uur en op woensdag van 09.30-19.00 uur.
Foto's van de opening zijn hier te zien.
terug