De Passion 40-daagse

De Passion 40-daagse
In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten of voorstellingen en paaswakes worden gehouden. Onze gemeente doet hier ook aan mee!
Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Voorstelling
Op zaterdag 2 april 2022 is er in De Open Hof een voorstelling van Theater de Regenboog .
In de mooie voorstelling wordt het thema uitgelegd aan de hand verhalen, trucjes en meer. Het laat op eenvoudige, interactieve maar krachtige manier de boodschap van Liefde zien. Een voorstelling voor jong en oud!
Na afloop is er gelegenheid om na te praten met koffie/thee/limonade

De voorstelling, die ongeveer een uur duurt, begint om 15.30 uur; inloop vanaf 15.00 uur.
Kaartjes voor de voorstelling kosten € 7,50 per volwassene en € 3,50 per kind. Je kunt de kaartjes boeken via onderstaande link:
Bekijk hier alle evenementen | Zingen in de kerk

Paaswake rond Passionkruis
Op dezelfde dag wordt er op het plein Beneden Molendijk ook een paaswake rond een verlichte replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden, een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft of meedoen met een vragenwandeling. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 14.00 u en 21.00 u. Er zijn mensen om mee in gesprek te gaan. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk. 

Wie helpt mee op 2 april a.s.?
Voor de Paaswake op het plein Beneden Molendijk zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om een bepaalde tijd aanwezig te zijn bij het Passionkruis.
We zijn ook blij met mensen die de vrijwilligers op het plein van koffie/thee e.d. willen voorzien.
Aanmelden kan via ds.lyonneverschoor@deopenhofoudbeijerland.nl ds.marjodenbakker@deopenhofoudbeijerland.nl

terug