De Open Hof Quiz

De Open Hof Quiz
OPEN HOF QUIZZZ
Mis het niet: zaterdagavond 19 juni wordt jullie kennis getest met een spannende quiz.
Hoeveel weet jij over de Hoeksche Waard? Hoe is jouw kennis van de Bijbel en wat weet jij allemaal (nog) van De Open Hof? De vragenrondes worden afgewisseld met optredens van gemeenteleden. Daar wil je bij zijn!

Hoe werkt het?
Je schrijft je in per team van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Vorm een team met je gezin, met vrienden, met mensen van jouw taakgroep, met buren….
In de kerk is plaats voor ongeveer 10 teams. De rest van de teams zit thuis voor het scherm. Deelname kost € 15,- per team. Daarbij krijg je als team ook een Hoeksch Hapje aangeboden en natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen.

Wat doen we met de opbrengst?
De kerkenraad heeft in de vergadering van april groen licht gegeven voor het vervangen van de apparatuur in de kerkzaal. Het afgelopen jaar hebben we gemerkt hoe belangrijk
het is dat we ook de mensen thuis goed kunnen laten meeleven met de diensten. Daarvoor is o.a. een investering in nieuwe camera’s en nieuwe software achter de desk nodig. Ook in de kerk zoeken we naar verbetering. Door de lichtval is het scherm niet altijd goed te lezen. Een LED-scherm zou een enorme verbetering zijn. Vanuit acties als deze hopen we een deel van deze investering bij elkaar te kunnen krijgen.
Aanmelden kan via: openhofquiz@gmail.com.
Doe dat vóór 13 juni. Geef daarbij duidelijk aan uit hoeveel personen je team bestaat en of je in de kerk of online mee wilt doen.
We rekenen op minimaal 25 teams!
Heel hartelijke dank!
terug