Huiskamer De Open Hof

Huiskamer De Open Hof
DE OPEN HOF HUISKAMERNIEUWS WEEK 46

 1.De Huiskamer is elke ochtend open van maandag t/m vrijdag van 9.30–12.00 uur. Maandagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Woensdag is de Huiskamer de hele dag open van 9.30–19.00 uur. Voelt u zich welkom om een kopje koffie of thee te drinken. De Huiskamer staat open voor gezellig samenzijn, een praatje, en om te zien naar elkaar.

2. Zondagslunch Eén keer per maand is er gelegenheid om na de kerkdienst met elkaar te lunchen in de Huiskamer. Vandaag (zondag 10 november) is het weer zo ver. Wilt u mee lunchen, we hebben altijd een plaatsje vrij. Van harte welkom!

3. Creatieve activiteit op de woensdagmorgen Deze week gaan we verder met de kleipotjes en er kunnen ook abstracte ‘schilderijen’ gemaakt worden met aquarel en Oost-Indische inkt. Een verrassende combinatie, die op creatieve en unieke wijze ingevuld kan worden. Kosten kleipotjes:
€ 1,-. Thee en koffie is gratis.

4. Woensdagmiddag 6 november kunt u om 12.30 uur voor € 2,50 lunchen in de Huiskamer. We serveren steeds een broodmaaltijd met elke week iets extra’s. Deze week broodje kroket. Het diner deze week is pittige lamskoteletten met gele rijst. Kosten € 5,-. Opgavelijst in de Huiskamer of via de mail: Tel. nr. 612936.

5. Donderdagmorgen Iedere donderdag is er gelegenheid voor mensen die om uiteenlopende redenen in Nederland verblijven en de taal nog niet voldoende beheersen, dit te oefenen onder het genot van een kopje koffie/thee tijdens een gezellig samenzijn. Een mooie gelegenheid om de achtergronden van verblijf en andere culturen en religies te leren kennen. Er is ook een taalvrijwilliger aanwezig om zo nodig te ondersteunen of te verduidelijken.

6. Bloemschikken Elke tweede donderdag van de maand kunt u deelnemen aan de workshop ‘bloemschikken’, o.l.v. Hetty Verhorst. Tijd:14.30 uur. Kosten € 7,50. De a.s. bijeenkomst is donderdag 14 november.

7. Gezond natuurwandelen op vrijdagmorgen Om 10.00 uur starten we met een uurtje wandelen met aansluitend gezellig wat drinken in de Huiskamer. Je kan altijd meedoen. Opgeven is niet nodig. Dus wandelschoenen aan en wandelen maar!

8.FILMHUIS De Open Hof Vrijdag 15 november Zaal open 19.30 Aanvang Film 20.00 uur Entree € 5,-, inclusief consumptie. La Vie en Rose Non, je ne regrette rien. Op onvergetelijke wijze zong ze dat ze nergens spijt van had, Edith Piaf ‘de kleine mus’. Nu ziet u eindelijke waarom... Dit is het hartverscheurende mooie levensverhaal van een legende. Een film om nooit te vergeten. Wij hopen u weer te ontmoeten! Filmhuisteam De Open Hof

9. Stijldansen Vrijdagavond 23 november In een blok van 7 lessen per half jaar zijn er stijldansavonden gepland. Voor wie nog nooit gedanst heeft of weer even zijn geheugen op wil frissen, of dit weer wil ervaren. Voor beginners en gevorderden. Beginners starten om 20.00 uur, de gevorderden sluiten om 20.30 uur aan. U kunt zich ook aanmelden zonder danspartner, dan wordt er een geschikte danspartner gezocht. Info en aanmelden, graag vooraf bij Arianne Vermeulen. Email: Tel. nr. 613230.

10. Beij ons aan Tafel kookt op 29 november weer een lekkere driegangenmaaltijd en verzorgt een activiteit. Tijd 10.00-15.00 uur. Kosten € 10,-. Mocht u vervoer nodig hebben, dan kunt u opgehaald worden. Aanmelden kan via of het algemene nummer 088-7308900.
terug