Actie Kerkbalans 2020

Actie Kerkbalans 2020
Van zaterdag 18 januari tot zaterdag 1 februari doen 2.000 kerken in Nederland mee aan de Actie Kerkbalans. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk.
Ook De Open Hof doet mee aan de Actie Kerkbalans. Diverse mensen zijn al langere tijd bezig met de voorbereidingen en ook bij ons gaan vrijwilligers op pad met de enveloppen of verzorgen de digitale inzameling via KerkbalansOnline. Als kerkelijke organisatie krijgen we geen subsidie. Om te kunnen blijven bestaan en de dingen te doen, die we graag willen doen, zijn we als De Open Hof afhankelijk van de financiële bijdrage die u en jij als gemeentelid toezegt en daarna geeft bij deze actie. Met een mooie financiële bijdrage blijven we als De Open Hof van waarde voor onze leden en voor de samenleving.
‘Geef voor je kerk’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2020. ‘Geef voor je kerk’ is letterlijk het appél dat we doen. Maar waarom geeft u eigenlijk? Hoe duidelijker u dat weet, hoe logischer het ook is om aan Kerkbalans bij te dragen. U geeft immers met overtuiging voor datgene waar u met uw hart om geeft.
Voor iedereen is de kerk op zijn of haar manier van waarde. In dit katern vertelt een aantal gemeenteleden wat de kerk, en De Open Hof in het bijzonder, voor hen betekent. Daarom geven zij voor hun kerk, voor uw en voor onze mooie De Open Hof.
Geeft u ook weer? Alleen dan kunnen we onze dromen waarmaken.
Via de gebruikelijke enveloppen met toezeggingsformulier zult u worden benaderd. Er is ook een mogelijkheid om mee te doen met KerkbalansOnline. Hier kunt u de flyer downloaden met meer informatie hierover.
Indien u al meedoet via KerkbalansOnline, dan klikt u hier voor de flyer met informatie..


 
terug