Aanmelden kerkdienst 29 november

Aanmelden kerkdienst 29 november
Aanmelden kerkdienst 29 november
Het is al heel lang geleden dat er een kinderkerkdienst is geweest. Voor zondag 29 november is er een speciale kinderdienst georganiseerd om op die manier de kinderen nadrukkelijk te betrekken bij de start van de adventsperiode op weg naar het kerstfeest. De ouders worden voor de eredienst speciaal uitgenodigd. Het is wel belangrijk dat zij zich via dit formulier aanmelden vanaf zondagmiddag 22 november.
We ontvangen de kinderen bij de hoofdingang en na afloop zijn ze op te halen buiten bij de zijingang. Tijdens de eredienst zijn de kinderen in de ruimtes naast de kerkzaal gezellig met elkaar bezig met een spel, knutselen en iets muzikaals. De kinderen ontvangen voor de advent allemaal een tasje met materiaal voor de adventsperiode thuis.
Als er iemand per ongeluk vergeten is, dan kan er nog een tasje worden opgehaald in de huiskamer, tijdens de openingstijden.

Afhankelijk van het aantal ouders dat zich aanmeldt, zal er deze keer dus minder plaats zijn voor overige bezoekers. We vragen hiervoor uw begrip. Als u zich heeft aangemeld en u ontvangt geen bericht dan bent u welkom. Kortom: geen bericht, goed bericht.
 
terug