De Open Hof Oud-Beijerland

De Open Hof Oud-Beijerland
Welkom op de website van De Open Hof. Wij zijn een Protestantse Gemeente in Oud-Beijerland en staan middenin de samenleving. Op onze website vindt u meer informatie over ons en onze activiteiten.

Wij zijn een veelkleurige gemeente in Oud-Beijerland. Als Protestantse Gemeente te Oud-Beijerland, geven we op eigen, kleurrijke wijze inhoud aan onze missie
lees meer »
 
Musical Sara een groot succes

Musical Sara een groot succes
Musical Sara in De Open Hof was groot succes
De twee uitvoeringen van de Musical Sara in De Open Hof trokken een bomvolle kerkzaal. Het publiek was vol lof over de voorstelling van dit eeuwenoude verhaal over Sara, de vrouw van aartsvader Abraham. Maandenlang hadden gemeenteleden, variërend in de leeftijd van 7½ tot 72 jaar, geoefend op hun teksten, liederen, spel, presentatie enz. om het verhaal zo krachtig mogelijk neer te zetten. Daarnaast werden ook nog eens alle kostuums, decors en rekwisieten zelf gemaakt. Alle foto's zijn hier te zien.
De musical kan terug gekeken worden via
https://kerkdienstgemist.nl/media/1705830-Sara-de-musical
lees meer »
 
'Huiskamer' De Open Hof

'Huiskamer' De Open Hof

Diner Dansant voor 55-plussers  vrijdag 21 juni
lees meer »
 
Afwijzing Nashville-verklaring

Afwijzing Nashville-verklaring
De Open Hof wil een duidelijk signaal afgeven dat ze de omstreden Nashville-verklaring afwijst. Om dit naar buiten toe duidelijk zichtbaar te laten zijn is in de eerste week van januari de Regenboogvlag in de vlaggenmast bij De Open Hof gehesen als teken dat in deze kerk iedereen gelijk is ongeacht geaardheid of seksuele identiteit. Tijdens de eredienst van zondag 13 januari is hier nadrukkelijk bij stil gestaan. De Open Hof heet niet voor niets een Open Hof. Iedereen is hier meer dan welkom als kind van God, op zondag en alle dagen van de week.